Om vibratoren

Det finnes vibratorer som kan stimulere ett hvilket som helst punkt på kroppen, fra nakken til anus.

Som det kommer frem av historie seksjonen på siden, er vibratoren definert som ett hjelpemiddel, ikke ett leketøy som mange tror.

Man kan diskutere om sex er en menneskerett, men det er i hvert fall slik at staten subsidierer sexleketøy for de som har behov for det, for å opprettholde livskvaliteten.

Vibratoren ble, spesielt i perioden 1915 til 1970, markedsført som et vidundermiddel som hjalp mot det meste og som kunne benyttes over hele kroppen.

Selv om de har hatt en fasong som har mer enn antydet at det er andre steder på kroppen de nok har gjort bedre nytte for seg.

Vibratoren var jevnlig å se i annonser i alt fra aviser, postordrekataloger, vitenskapelige magasiner og kvinneblader.

Unntatt perioden 1930 til 1950, hvor vibratoren nesten ikke ble markedsført.

Det ble fortsatt lansert en rekke nye modeller, men de ble aldri annonser og markedsført på samme måte som de ble både tidligere og senere.

Under vår søken etter vibratorer fra perioden 1930 til 1950, ser vi også at det er påfallende vanskelig å finne vibratorer fra denne perioden, så at salget også stupte dramatisk er et ingen tvil om.

De aller fleste vibratorer på markedet har ærlig talt en vibrasjon som er for svak til å gjøre særlig nytte på en stiv nakke, men det finnes noen elektriske massasje apparater på markedet i Norge i dag som egner seg svært godt mot stiv nakke.

Dersom du er på utkikk etter kraftig vibrasjon, skal du se etter en vibrator man plugger direkte i stikkontakten.

Disse gir som oftest betydelig kraftigere vibrasjon enn de som er batteridrevne eller oppladbare.

Dette er også vibratorer som kan benyttes utenpå klærne og en av disse ble i 2010 vist i NRK tv serien ”trekant” og ble der omtalt som en ren orgasme maskin.

Det er også disse elektriske vibratorene Betty Dodson og andre benytter i sine såkalte orgasmekurs, foruten at det er disse vibratorene som er hyppigst solgt på blå resept i Norge, siden vibrasjonen er såpass kraftig, kan de har en god effekt selv på personer med nedsatt følsomhet og/eller nerveskader.

Viste du ikke at man kunne få sexleketøy på blå resept i Norge?

Alle leger i Norge har mulighet til å skrive ut det, noen få produkter står i en standard liste og er kurant å få tak i, men det er mulig for legen å søke om nesten et hvilket som helst produkt som måtte være passende i forhold til de behov pasienten måtte ha. De fleste vibratorer på markedet lager en del lyd, men enkelte produsenter er flinkere til å lage stillegående vibratorer enn andre.