Hjelp - spørsmål og svar

Det finnes kanskje mennesker som vet om vibratorer enn oss, men vi har i løpet av de over 12 årene vi har jobbet med denne typen produkter opparbeidet oss en viss kjennskap til hva som finnes på markedet og hvordan ting fungerer.
Her er noen vanlige spørsmål:
Den følgende teksten er hentet fra shop.erotikknett.no sin spørsmål & svar spalte om vibratorer...

Hva er en vibrator?
En vibrator er en stav, eller en penis imitasjon som kommer med batterier og en liten motor som gjør at den vibrerer. I den senere tid har det også kommet en mengde dedikerte klitoris vibratorer som utelukkende stimulerer klitoris og som ikke kan brukes til penetrering.
Klitoris, eller vaginal stimulering?
Om du ønsker vaginal eller klitoris stimulering kan til syvende og sist kun du svare på. Ett faktum man bør ta med i betraktningen er at de fleste kvinner får orgasme ved stimulering av klitoris, ikke av å bli penetrert. Dersom man er to som skal leke, vil vi anbefale en for vagina, siden de som er beregnet for klitoris egentlig egner seg best for en person… de er ikke så "morsomme" å leke med.

Finnes det vibratorer som ikke bråker så mye?
Det er ett faktum at de fleste (alle) vibratorer lager en del lyd. Hvor mye varierer fra vibrator til vibrator, og ikke minst hvor høy hastighet de går på. Om man vil ha noe som bråker så lite som mulig, så kjenner vi kun til en vibrator som er designet akkurat med det for øyet, nemlig Whisper vibratoren. Det er også slik at en kraftig vibrator nødvendigvis bråker litt mer enn en svak. Ett lite tips å ta med seg på veien, kan være å legge ett papir ark rundt batteriene når man setter dem i, for ofte skyldes en god del av løden batterier som skrangler…

Hvor stor bør vibratoren være?
Hvor stor den bør være er det bare hun som skal bruke den som kan svare på. Menn har for vane å kjøpe det største de finner og vi har flere ganger opplevd at menn bestiler, hvoretter kvinnen i huset spør om det er mulig å få byttet til en mindre. Vi anbefaler de som har størrelse som en ekte penis, med mindre hun har utrykt ønske om å kjenne noe større. Man skal ikke glemme at mange kvinner liker kraftige dildoer, men vårt råd til menn er å spørre henne først…. Damene på sin side vet som oftest hva de vil ha.
Burde jeg bruke noen kroner ekstra og kjøpe en dyr en, eller er den billige like bra?
Hvor mye penger du vil legge i det er en viktig faktor å ta i betraktning. I 95% av tilfellene så er det en klar sammenheng mellom pris, kvalitet og hvor mye nytelse den kan gi deg. Men vi anbefaler allikevel å begynne med noe rimelig, i hvert fall om du er usikker på om dildolek er noe for deg. Mer enn på noe annet omeråde så er sexleketøy noe man utforsker og hvor man prøver nye ting. Man bør kunne unne seg ett nytt leketøy i ny og ne, de fleste bruker tross alt ganske store summer på ting som gir langt mindre nytelse…

Hva med allergi, eller andre negative konsekvenser?
En liten del av Norges befolkning lider av latex allergi og noen flere lider av inntoleranse ovenfor latex. Disse personene bør ikke bruke sexhjelpemidler laget i latex, siden kløe og svie i etterkant er vanlige reaksjoner.

Skal vibratoren brukes bare utenpå, eller skal den også puttes inn?
Vel, det er ett spørsmål hver enkelt må svare på selv. Det avgjørende er hva du selv syntes kjennes best.

Hva passer for en nybegynner?
Vi har faktsik skrevet en egen guide for nybegynnere med litt tips og råd for de som er relativt uerfarne med vibratorer.
Fremfor å si "denne vibratoren skal du ha" siden alle kvinner er forskjellige, forsøker vi isteden å forklare litt hva du bør tenke på.
Du kan lese artikkelen HER.

 

 

Relaterte artikler:
Materialvalg:
Det er ikke likegyldig hva vibratoren er laget av.
Her har vi satt opp en liten obersikt over de forskjellige materialene som vanligvis benyttes i vibratoren. LES MER

Myter om vibratoren: Det eksisterer en rekke myter rundt vibratoren og hva er vel bedre enn å slå ihjel noen av de?
Vårt mål med disse sidene er jo å gi deg som leser mest mulig informasjon om vibratoren. LES MER